Föräldramöte

I höst börjar sonen föreskoleklass på Prolympia. Det är en friskola med inriktning på idrott och hälsa. Vi känner att det blir lite av en förlängning till det ur och skur dagis förlåt förskola han nu går på.

Idag har vi varit på ett första föräldramöte och det känns riktigt bra. Har varit lite oroliga tidigare (liksom, ska vår lille son börja på en stor skola) men jag tror han kommer trivas och vi med för den delen. Klassen Milton ska gå till kommer heta Chamonix (första reaktionen var hur sjutton det uttalas, andra, hur sjutton det stavas). Tror vi föräldrar får öva lite också. Alla klasser får namn efter gamla OS-städer.

Roligt är också att det i år är första gången det blir en klass med fler tjejer än killar. 13 tjejer och 11 killar, så det är ju ganska jämt ändå. Vi ser i alla fall fram mot hösten och det som väntar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Föräldramöte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.