Kullerbytta

Det var nio år sedan sist och nu måste jag återigen lära mig och ja, det verkar funka. Jag blir så stolt över mig att jag faktiskt övervinner rädslan jag känner över att göra kullerbyttor. Jag tror det handlar om att jag ogillar att vara upp och ner. Är ju heller ingen karusellmänniska om det nu kan ha något samband. Så, ja, nu är det kullerbyttor som övas flitigt här hemma. Känner mig som värsta roliga morsan som gör kullerbyttor i vardagsrummet och hoppar agility i trädgården.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Kullerbytta”

  1. Hihi!
    Jag har ännu inte vågat mig på en kullerbytta när jag hjälpt L och E att lära sig… Jag är bra sugen, men jäkligt rädd och törs inte… Men man kanske skulle utmana sig själv 😉

    1. Jag bestämde mig bara häromdagen att nu skulle jag banne mig göra kullerbyttor och det gick jättebra och det är faktiskt riktigt roligt =) Go for it!

  2. Jag gillar inte heller kullerbyttor eller karuseller. När ska du göra testet? Detta kommer du greja galant. Kram 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.