Både bra och dåligt

Det närmar sig testerna och det känns både bra och dåligt.

På plussidan:

 • Harres test. Ett koordinationstest. Jag har övat på kullerbyttor och att hoppa över hinder. På en ungefärlig jämförbar harresbana som jag byggde upp här hemma gjorde jag på 15 sekunder. 1 sekunds marginal med andra ord.
 • Lyfta och släpa en 77 kg tung docka. Detta hade jag inga problem med sist jag gjorde testerna och nu är jag betydligt mycket starkare än jag var då så detta har jag inte oroat mig det minsta över.

På minussidan:

 • Löpningen. Precis som förra gången är detta mitt orosmoment. Jag vill så gärna klara det och jag hoppas så innerligt att kroppen är med mig och att psyket är med mig. Jag vet att det mesta nu sitter mentalt. Jag har farten i mig.

Idag körde jag 5 km jogg/pw i lugnt tempo på 30 minuter. Efter joggen körde jag intervaller under 2 km. Jag försökte hålla en hög hastighet tills jag märkte att jag började tappa fart, då stannade jag och hämtade andan innan jag körde på igen. 2 km gick då på 9:46. Och det var efter jag sprungit 5 km. Jag har det i mig, men jag måste bara ta fram det där sista. Blod, svett och tårar är det som gäller under testerna.

Jag längtar så tills testerna är avklarade och jag kan fokusera på andra saker.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Både bra och dåligt”

 1. å.. förstår att de e dags för phs testerna..
  Första gången?

  jag har varit på fystesterna 2 ggr för några år sen. första gången failade jag på löpningen men andra gången klarade jag alla.
  Var löpningen som var mitt problem.
  Harres tror jag du kommer grejja galant, var nervös över det innan men när jag kom dit så var hindrena betydligt lättare än det jag övat på hemma. (övade hemma hos mamma, hoppade hästhinder, haha!)

  Dockan klarar du med all peppning man får ifrån alla andra underbara människor som är där.. Ladda som faaaan från början bara och var förberedd på att den är tung så går det (jag gick in med inställningen att den skulle va lätt och fick en rejäl chock och fick kämpa men klarade det tillslut:P)

  Lycka till!!

  1. Ja, jag gjorde testerna för nio år sedan 😉 då missade jag löpningen med 30 sekunder och det är väl min stora fruktan nu också. Det är typ nu, såhär någon vecka innan som jag insett hur jag borde lagt upp löpträningen. Har tränat alldeles för intensivt tidigare. Men jag är van att söka, så jag får väl söka igen. Kom du in förresten?

 2. Jag tror på D I G! Du kommer fixa det galant! Förstår att du vill få ”det gjort” och ladda om, fokusera på nytt – försök att njuta lite oxå – du håller ju för tusan på att förverkliga en dröm 😀 😀 😀
  Kram

 3. Jag tror också på dig!
  Men så lustigt att läsa att du gör 5km på 30min i LUGNT tempo. Jag gör 5 mil på 40min och då dör jag nästan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.