Det kommer göra ont

Jag lästa en intervju med Elin Colting i maratonbloggen. Elin gjorde ett helt otroligt maratonlopp, verkligen inspirerande även om jag själv aldrig kommer springa något maraton.. eller man ska ju aldrig säga aldrig.

I alla fall så fastnade jag för det Elin sa om smärta.

– Fokusera på att ta mig framåt! Efter att ha följt med Jonas och varit publik på triatlontävlingar har jag förstått att det gör ont, det ”ska” göra ont på tävling! Jag funderade aldrig eller kände efter hur det kändes, jag är medveten om att det gjorde ont i benen men lade fokus på att mala, mala, mala. Benen framåt, framåt, framåt… När jag klarade mina delmål tidsmässigt gav det extra kickar!

Det sitter så mycket mentalt i att prestera. Men varje vinst man gör när det känns fördjävligt är ett steg i rätt riktning för att kunna prestera ännu bättre. Just nu laddar jag mest mentalt och att min inre dialog ska vara peppande och göra att jag presterar ännu bättre.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.