Nu kör jag!

När det här inlägget postas befinner jag mig i Umeå. Jag är där för att göra fysiska tester då jag sökt till polishögskolan. Jag är i bra form nu och kommer ge allt jag har.

Att jag gör detta nu handlar för mig mycket om att jag inte vill ge upp. För nio år sedan klarade jag inte löpningen. Jag missade den då med 30 sekunder. Detta har som ni kanske förstår hängt med mig rätt länge. För min egen skull vill jag bevisa för mig själv att jag klarar det. Och visserligen har jag redan gjort det häromdagen.

Jag ska ge allt jag har. Återkommer med resultat.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Nu kör jag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.