I den riktiga världen

Jag har inaktiverat mitt konto i facebook. Jag behöver fokusera på det som finns i den riktiga världen, min familj framförallt men även mig själv. Jag gillar facebook och allt som det ger mig i form av kontakt med fina vänner som bor alldeles för långt bort, men jag har nog inte riktigt insett hur mycket av min tid det tagit. Helt plötsligt känns det som om jag har massor av tid över.
Visserligen har jag inte tränat på ett tag heller och jag känner tyvärr att jag tappat mycket i kroppen. 3 kilo har ramlat av mig och det är nog mest muskler som försvunnit och som jag nu behöver jobba upp igen. Jag kommer nog ha en lite lugnare sommar där även träningen får ligga på en lägre växel. Jag behöver det för att hitta tillbaka.

Tack för all omtanke! Jag kommer fortsätta blogga, om än lite mer sparsamt.

20120627-200216.jpg

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”I den riktiga världen”

 1. Jag gjorde ckså det, för flera månader sedan. Trodde jag skulle sakna det, men faktum är att jag inte saknar det alls. Den ”verkliga” världen är så himla mycket roligare.

 2. Jag skulle vilja ta till baka min integritet och delete FB men jag kan inte, har för mycket kontakt med vänner och familj där. Däremot har vi valt bort TVn och det sparar massor av tid och plötsligt så är det lugnt och tyst här hemma. Kram till dig Anna – kommer sakna dig på FB

  1. Ja, det känns väldigt dubbelt det där. Jag saknar alla massor som jag har kontakt med via FB, men jag behöver nog en stund off, då kanske jag kan använda det bättre när jag sen kommer tillbaka.

   Kram

 3. Ibland måste man pausa lite från ”datavärlden”. Jag tycker det är superkul med blogg, facebook osv men jag har inte den tiden längre och tar ganska ofta pauser nu för tiden. Skönt tycker jag 🙂

  Kram

 4. Hoppas allt är okej med dig. Har följt din blogg länge nu utan att känna dig alls! Blir orolig när man inte vet vad som hänt men jag hoppas att det inte är allt för allvarligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.