Jag kissade på mig

Jag tror inte att det här är så ovanligt för mammor som tränar att ibland kissa på sig lite utan att det sker lite då och då. Ibland när jag tar i väldigt mycket så händer det att jag kissar på mig. Exempelvis när jag springer och ska ta i det där sista, ja, då tar jag nog i lite för mycket. Första gången det hände tyckte jag det var jättepinsamt, även fast ingen direkt såg det, är ju inga floder det handlar om. Nu struntar jag i det rätt mycket. Jag kan tvätta och byta när jag kommer hem.

Något som är viktigt att komma ihåg är att göra knipövningar. Kniiiiip! Och att stärka bäckenbottenmuskulaturen.

Du kniper väl!?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Jag kissade på mig”

  1. Kassa mig har nog aldrig i så hårt. Nu får jag dåligt samvete för att jag aldrig kissat på mig i de situationerna men det hände lite smått efter förlossningen. Några droppar så haha. Men knip är jag fan dålig på och det blir ju värre med åldern så nu kniper jag minsann på jobb! =D

  2. Modiga, fina du!
    Jag har oxå haft problem med läckage. Trodde det var över men nu har det blivit värre igen – bara till att knipa 😉

  3. Studsmatta är en superpt tränsingsredskap om man inte har kläm på vilka muskler man ska använda 😉

    ett par minuter på studsmattan om dagen och man har byns tightaste knipmuskler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.