Löpning med ett leende

Jag har inte sprungit något sedan testerna den 19 juni. Knappt tränat heller. Idag kände jag dock att nu behöver jag springa igen så jag inte tappar allt jag kämpat så länge för. Jag har dock känt mig oerhört seg och tung i kroppen i några dagar och idag var inget undantag.

Lagom till jag skulle ut på en liten runda så började regna, sådant där härligt sommarregn och när jag tog de första löpstegen så var det med ett leende på läpparna. Vilken underbar känsla. Första gången jag verkligen kände att jag kan njuta av rundan. Det var lätta fötter som sprang och första kilometern fullkomligen flög jag fram. Sprang 2 km på 9:56, kuperat och jag som hade tänkt ta en lugn löprunda.

20120701-172803.jpg
Jag kände mig väldigt nöjd efter den lilla rundan. Nu får jag jobba vidare på att klara milen.

20120701-172859.jpg

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Löpning med ett leende”

  1. Jag ska hoppa på Run 4 Fun i september och hoppas på att kunna göra en bra tid på ToppLoppet 22/9 – med dig?! 😉
    Det är så häfigt när det släpper och all tid man lagt ner ger resultat – grymt bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.