Mens och semester, ingen vidare kombination

När man åker på semester kan ju ens rutiner bli något ruckade och addera dessutom lite PMS och mens till detta ja, då blir det jobbigt. Nu syftar jag mest på rutiner i samband med träning och kost.

Jag har verkligen försökt att göra bra val och tycker att jag hållit mig relativt bra till detta men ibland har PMS hjärnan talat lite högre än förnuftet och ja, då blev det glass på smultronstället i Söderköping. Till barnens lycka.

Jag har under semestern inte tränat i lika storutsträckning som tidigare. Jag har tagit promenader, några löprundor och armhävningar. Ser fram mot att köra igång mer aktivt hemma igen och även få till ännu bättre kostvanor. Jag har ätit bra men jag har fikat en del och ätit några glassar. Men det är ingekagg planerar att göra till en vanaoch jag känner redan såhär i slutet av mensen att sötsuget gett med sig.

20120713-171745.jpg

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Mens och semester, ingen vidare kombination”

  1. Den där jäkla tant röd – hatar henne! Denna månad är jag heeelt ur balans i kropp och knopp – vill bli mig själv igen!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.