Mens och semester, ingen vidare kombination

När man åker på semester kan ju ens rutiner bli något ruckade och addera dessutom lite PMS och mens till detta ja, då blir det jobbigt. Nu syftar jag mest på rutiner i samband med träning och kost.

Jag har verkligen försökt att göra bra val och tycker att jag hållit mig relativt bra till detta men ibland har PMS hjärnan talat lite högre än förnuftet och ja, då blev det glass på smultronstället i Söderköping. Till barnens lycka.

Jag har under semestern inte tränat i lika storutsträckning som tidigare. Jag har tagit promenader, några löprundor och armhävningar. Ser fram mot att köra igång mer aktivt hemma igen och även få till ännu bättre kostvanor. Jag har ätit bra men jag har fikat en del och ätit några glassar. Men det är ingekagg planerar att göra till en vanaoch jag känner redan såhär i slutet av mensen att sötsuget gett med sig.

20120713-171745.jpg

Publicerat av

Elsklingen

Gift 30+:are som funnit glädjen i att löpa och träna lite annorlunda. Mamma till Milton och Lykke-Lie. Bloggare som gärna fotograferar och jobbar socialt.

En reaktion på “Mens och semester, ingen vidare kombination”

  1. Den där jäkla tant röd – hatar henne! Denna månad är jag heeelt ur balans i kropp och knopp – vill bli mig själv igen!!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *