Ibland går det inte hela vägen

Jag har gjort vad jag kunnat och jag är nöjd med min insats. Tyvärr räckte det inte hela vägen till polishögskolan. Jag gick inte vidare i konkurrensen om en plats till vidare tester då jag tydligen inte har tillräckliga meriter vid en sammanvägd bedömning.

Jag är välkommen med en ny ansökan vid nästa ansökningstillfälle skriver de, men nej, mitt tåg har gått nu. Det är deras förlust. Jag har närmare 300 högskolepoäng, främst inom beteendevetenskap, data och juridik. Jag har arbetat inom Socialtjänsten i åtta år. Jag har genomfört värnplikten. Jag har körkort. Jag har barn och familj. Ska jag vara ärlig så undrar jag vad som saknas eller om det helt enkelt är så att jag är för gammal?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Ibland går det inte hela vägen”

  1. Usch, vad tråkigt… Men som sagt, du fixade fystesterna! Och man kan ju verkligen undra vad som eftersöks…. Jag hoppas att du snart hittar nya mål att sträva efter istället. Kram!

  2. OJ! Ja då undrar jag också vad tusan mer som kan krävas?! Blir helt mållös…
    MEN Annah, du klarade fystesterna helt utan problem och det kan ju aldrig någon ta ifrån dig, eller hur 🙂 Så fortsätt att vara nöjd och stolt över det!!
    Kram

  3. Nä men gud vad trist!! Och så orättvist! Jag tycker du är perfekt från jobbet och om du klarar alla test och har allt. VARFÖR INTE?? Nä nu blir jag arg. 🙁

  4. Nej vad tråkigt! Men glöm inte att du fixade testerna ändå, och det ska du vara stolt över! Sen får du tänka att det inte var meningen helt enkelt. Din mening är nån annan, vad det är kommer visa sig längsmed vägen. Kram på dig och lycka till i jakten på fortsatta utmaningar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.