Behov av bekräftelse

Runt midsommar så inaktiverade jag min facebook. Den hade tagit över mig och mitt liv och varje dag blev en jakt på bekräftelse där jag spenderade alltmer tid med en värld i datorn istället för dem som fanns hos mig här i verkligheten.

Efter lite mer än en månad borta från facebook loggade jag idag in där igen och jag kände bara hur jag fick ont i magen. Det har varit skönt att vara ifrån facebook och jag hoppas att det gett mig lite distans och att jag nu vet att jag inte behöver logga in där upprepade gånger varje dag. Tror faktiskt att jag fortsätter min facebookpaus lite till.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Behov av bekräftelse”

 1. Ja du vet väl hur jag är… Haha.. Men just Facebook är väl det sociala medie jag använder minst. Twitter och Instagram har tagit över mig fullständigt. Däremot har jag bloggpaus, men nu har jag ju inte varit så väldans aktiv i bloggvärlden heller för den delen.
  Sen har ju jag problemet att jag jobbar med just dom här sakerna så på sätt och vis ”måste” jag vara inne och härja lite här och var, vilket ibland kan kännas jobbigt.

  Hoppas du mår bra och tar hand om nära och kära, men glöm inte dig själv heller. Den viktigaste personen i ditt liv är du själv, mår inte du bra, mår ingen annan heller bra. Glöm aldrig det. Kram! 🙂

 2. Ja, kanske det? Kanske man kan få så då? Tur det gick över på någon dag iallafall och inte var något allvarligt 🙂

  Kramar!

  Har förresten aldrig varit inne i facebookträsket, är inne kanske någon gång per år och det är kanske tur, så mycket som jag hänger i bloggvärlden, haha 😀

 3. Nej jag håller det på en bra nivå o har inga problem att vara ”offline” en dag eller två (eller en vecka för den delen).
  Men jag tror att många skulle må bra av att släppa sin smartphone o vara mer närvarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.