Lite mer semester

Det var mindre roligt när klockan ringde klockan fem imorse och jag insåg att jag glömt stänga av den under min andra semester. Är ledig tre dagar till innan två dagars jobb och därefter ytterligare en veckas semester. Känns faktiskt skönt att ha delat upp det lite.

Vädret sägs bli varmt och soligt idag och jag vet inte riktigt vad jag och barnen ska hitta på. Kanske mer en hemmadag där vi tar dagen som den kommer.

Imorgon har jag planerat att vi ska åka till en älgpark och på onsdag kanske vi tar en tur till järnvägsmuseet här i Gävle.
Älgparken besökte jag med Milton när han var yngre och det var roligt, tror de kommer gilla att smyga i skogen efter älg. Ska dock se till att ta på oss långärmade kläder även om det är varmt för det brukar vara fullt med mygg och broms.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Lite mer semester”

  1. Hm, känner igen det där med att glömma stänga av väckarklockan när man äntligen får sova ut! Fast rätt skönt att bara kunna stänga av den och sova vidare … 😉 Älgpark låter spännande och mysigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.