Farhågor inför project 333

Det kommer lite frågor om project 333. Jag tänker först och främst att jag kommer utforma det så att det passar mig.

Eftersom vädret minst sagt är rätt varierat i Sverige kommer jag nu i början ha lite mer sommarplagg som mot hösten kommer bytas ut mot lite tjockare plagg. Men jag ska då byta dem mot plagg jag har, alltså inte köpa nytt. Det blir lite av ett köpstopp vad gäller kläder också.

  • Träningskläder kommer inte att ingå i de 33 plaggen. Det fungerar inte, dem i sig är väl ungefär 15 plagg med tanke på hur mycket jag i alla fall försöker träna.
  • Myskläder kommer heller inte att ingå i de 33 plaggen. Här blir det dock kanske bara 4 plagg. Två par mysbyxor, ett linne och en fleecejacka plus mina crocs.
  • De kläder som jag inte ska använda kommer jag för tillfället att lägga undan. Sedan får jag gå igenom dem och se om något ska säljas, skänkas bort eller om jag känner ett behov av att använda dem.
  • Skor ingår i de 33 objekten. Jag tänker att det kanske blir två-tre par skor.
  • Regnkläder kommer jag inte att räkna med, likaså gummistövlar blir utöver.

Mina farhågor är att jag kommer tröttna enormt på de kläder som jag kommer använda. Att folk kommer undra om jag bara har några få plagg (vilket jag egentligen kommer ha). Samtidigt så känns det spännande. Jag gillar att genomföra sådana här saker, att påminna mig själv om att allt inte handlar om konsumtion utan att sätta värde på det som vi redan har.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Farhågor inför project 333”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.