Morgoncykling

Igårkväll grundade jag med grädde (smaksatt med kakao) och lite hallon så när jag vaknade imorse var jag fortfarande mätt och full av energi för en cykeltur. Jag lånade mannens cykel (åh vilken glädje att cykla på) och det var helt underbart att cykla på en så lätt cykel. Vilken skillnad mot min betongklump. 1 mil fick jag ihop på morgonen men jag hade gärna cyklat längre, det var ju helt underbart. Jag har faktiskt aldrig känt så för cykling tidigare, kan ju bero på att jag inte haft en så bra cykel att cykla på.

Kommer göra samma sak imorgon för detta var ju riktigt smidigt. Ska se om jag kan sätta rekord på turen hem. 12 minuter har jag i mina ungdomsdagar klarat av att cykla sträckan mellan stan och hemmet på. Läge att slå det nu!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Morgoncykling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.