Nova blev förlamad

Ikväll är vi lite oroade för vår hund Nova. Mannen kastade en leksak för henne att springa efter och han ser hur hon springer men bara med frambenen, bakbenen hänger bara med. Vi tog in henne och efter en stund började hon gå igen men det märks att det inte är helt bra. Funderar på om det kan vara en borrelia reaktion. Hon har haft fästingar, inte så många, men det spelar ju ingen roll. Usch, känner att jag blev orolig över stackars liten som inte kan säga något.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Nova blev förlamad”

    1. Ja, de är verkligen värre än bananflugor… haha… kommer ihåg att det inte var helt mysigt att hitta en stor FET fästing i sängen en gång. Men Nova får inte vara i sängen så jag vet inte hur den hamnat där 😉

  1. Vid borrelia är de är ofta allmänpåverkade, trötta, förvirrade etc. Att bli förlamad hux flux låter mer som tex diskbråck eller att en nerv kommit i kläm eller att hon fått en sträckning. Det hände ju också i rörelse. Vet ett antal bordrar som råkat ut just för diskbråck med samma symptom. En av mina var en gång halvt förlamad bak, morgonen efter var han sig själv igen. De är tuffa de där hundarna.

    Håller tummarna för att hon är bra imorgon!

    1. Tack för ditt svar. Allmäntillståndet är inte direkt påverkat. Får se hur hon är imorgon och därefter ta ställning till om vi behöver kontakta en vet. Nerv i kläm låter inte helt otroligt.

  2. Men lilla Nova då. 🙁 Hoppas det inte är nåt allvarligt.

    Man mår ju själv så dåligt när det händer dom små liven något. 🙁 Tuva har fått krampanfall vid varma dagar. Otäckt!! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.