Morgonlek och fotografering

Imorse när jag och Lykke-Lie tog en liten runda med hunden ville Lykke-Lie prompt gå förbi lekplatsen så då gjorde vi det. För en gångs skull hade jag med mig kameran också och tänkte att jag kunde passa på att fota lite då jag inte gjort det så mycket med systemkameran den senaste tiden. Jag behöver verkligen öva, har tappat så oerhört mycket.

Sen skulle jag ta kort på en pinne, självklart.

Lykke-Lie tyckte det var väldigt roligt i lekplatsen och ville inte alls gå hem och satt och skrek efter nappen halva vägen och glass andra halvan.

Till jul hoppas vi sluta med napp för Lykke-Lie. De senaste veckorna har vi lagt av med blöja men vi kände att det blir för mycket att ta både blöja och napp samtidigt så nappen får hänga kvar lite till. Är faktiskt väldigt glad över att det tillslut gick så fort att få henne att sluta med blöja. Nu är det bara nattblöjan kvar men vi har ingen brådska med det.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Morgonlek och fotografering”

  1. Sötnos 🙂

    Skönt att det går så bra att vara utan blöjan nu!
    Jag har tänkt precis likadant, att det blir för mycket att sluta med både napp och blöja samtidigt, för det är ju trots allt två ganska stora grejer… Funderar dock på att det kan vara dags att sluta med tutten vid jul ungefär, när han strax ska fylla tre. Då kan han ju ge den till Tomten 🙂 Om inte så blir det nog istället nästa sommar, så får han ge dom till kattungarna på Skansen, precis som storasyster gjorde.

  2. Vilka mysiga bilder och vilken sötnos! Vad stor hon har blivit…
    Bra jobbat med blöjorna. Vi kämpar fortfarande, ibland går det bra, ibland mindre bra. Inget konstigt med det, men så i torsdags när jag hämtade honom på nya avdelningen på dagis hade de börjat ge honom blöja bara för att det kommit i byxorna. Morr, mutter! Sedan dess går det sämre igen. Tack för att vi får börja om igen liksom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.