Det gör ont

Jag har inte sprungit så mycket framfotalöpning i sommar så när jag i torsdags dundrade på med 2,5 km på löpband blev det onekligen för mycket. Jag har så satans ont i vaderna att jag kan knappt gå. Människor omkring mig undrar om jag skitit på mig för jag går så illa. Men är det något jag lärt mig från tiden i lumpen så är det att bit ihop fast det gör ont. Så idag gick jag på en kettlebellscirkel och det känns så skönt att jag gjorde det trots smärtan. Fick anpassa några övningar men att ändå ha genomfört ett träningspass känns gott i själen.

Nästa vecka när jag ska köra mina löppass tror jag det blir med vanliga löparskor för såhär ont är verkligen jobbigt att ha. Kanske att jag kör ett lite mer crossfit inspirerat pass på gymmet med kortare intensiva intervaller. Längtar redan!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Det gör ont”

  1. haha så jobbigt när man har så ont att gången blir lidande och folks blickar undrande.. 🙂 men samtidigt när de gör så jävla ont så är det någonstans lite skönt 🙂 bra kört!

  2. Aj då! Appropå framfotalöpning under R4F… Förlåt att jag inte svarat 😉 Man kan absolut träna på det under R4F, jag märker själv på mitt löpsteg att det är dit jag är på väg. Istället för att rulla på foten. Men barfotaskor kommer det nog att dröja tills jag vågar mig på…!

    1. Vad skönt att höra att jag inte är ensam. Känns så fjuttigt att få så otroligt ont på en så kort sträcka, men som sagt, man behöver vänja sig långsamt och kanske inte köra fullt ös medvetslös direkt. Andra dagen brukar vara värst, så jag hoppas det lättar av lite imorgon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.