Planer

Lite sent sökte jag en kurs i psykologi i somras. Jag är beteendevetare men har inte läst någon psykologi på högskolenivå och känner att jag vill komplettera med detta. Men, med tanke på en rätt fulltecknad höst med familj, jobb, träning, god man-uppdrag och allt annat som upptar vardagen är jag rätt nöjd med att jag inte kom in. Istället planerar jag att söka i tid till någon kurs i vår istället. För jag vill väldigt gärna läsa psykologi men det känns även viktigt att tiden finns för det. När jag studerar vill jag inte gärna göra det halvhjärtat och psykologi som är ett så intressant ämne.

Någon som har läst psykologi på distans som ni kan rekommendera?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Planer”

  1. Psykologi är super intressant och roligt att läsa. Jag hoppas att du kommer in i Lund för det är en superbra utbildning/kurs.

    Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.