Jag hänger knappt med

Det går så fort nu. Vardagen börjar hitta sina rutiner och jag tycker tiden till att göra extra saker (exempelvis att blogga) inte riktigt finns. Förhoppningsvis hittar bloggen sin tid också.

Just nu försöker vi komma in i rutinerna med att lämna och hämta barnen på två ställen sedan Milton börjat förskoleklass. Det är nytt för oss alla men dessa tre första dagar har i alla fall fungerat väldigt bra och Milton verkar nöjd med skolan. Han önskade dock att hans bästa vän också börjat på samma skola. Men jag försöker se det positiva i att de får leka efter skolan och umgås mer under helgen samt att Milton ges möjligheten att lära känna andra barn bättre.

Jag känner av en förkylning i kroppen. Halsen känns tjock och det bästa jag vet mot halsont är glass så efter maten idag tog jag och barnen varsin glass =) Gott för halsen var det!

Nu ska dottern upp ur badet och jag ska fortsätta det eviga plockandet här hemma. Jag rensar och rensar men det är ändå alltid saker som aldrig hittar sin plats. Konstigt det där.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Jag hänger knappt med”

  1. Jag känner igen det där – precis!! Vi kommer igen!
    Min fina L saknar oxå kompisar och det gör ont i mammahjärtat…Men man måste väl ge dom tid att anpassa sig till det nya…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.