Nu ska här springas

Det kanske verkar lite galet att jag har träningskort på ett gym förutom träningscentret där jag tränar. Min tanke med att kunna träna på två ställen är att jag kan köra kortare lunchpass på gymmet och då till vintern blir det perfekt att kunna använda deras löpband. Jag har inga planer på att träna mer utan känner att jag ligger på en bra nivå med 5 träningspass i veckan men jag vill gärna kunna springa även på vintern och har svårt med detta utomhus om det blir för kallt.

Att kunna träna på morgonen eller lunchen handlar även om att bli mer effektiv och att jag kan njuta av kvällarna med familjen. Win-win helt enkelt.

På träningscentret är mitt mål att genomföra framförallt pass innehållandes kettlebells och military training då detta är hård, jobbig och rolig träning. På gymmet tänker jag mer crossfit inspirerade pass där löpning blir mer central och hemmavid kör jag mestadels löpning något pass i veckan mest för att upprätthålla löpkonditionen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Nu ska här springas”

  1. Låter som en bra plan! Ska se hur jag ska lägga upp träningen i höst när skolan börjar igen på måndag (studerar till lärare), har varit rätt lätt nu när jag och barnen haft sommarlov men blir svårare nu. Men allt ska väl gå med lite planering 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.