Utmaning i att bestiga berg

Idag har jag verkligen utmanat mig själv. Jag följde med på en expedition till Kungsberget där vi skulle ta oss uppför berget och nedför x antal gånger. Utrustad med stavar påbörjade jag vandringen. Min puls skulle ligga runt 160-170 och jag höll mig där med några enstaka toppar. Max kom jag upp i 180 och då gissar jag att min maxpuls är cirka 190 men jag har aldrig gjort något maxtest dock.

Jag tog mig upp och joggade sedan ner och upprepade detta ytterligare två gånger. Cirka en timme och trettio minuter höll vi på och det var riktigt roligt och jobbigt. Me like.

Nästan lite tjejmilen stuk på kläderna efteråt. Lerigt var det på sina ställen. Jag gillar att prova på nya träningsformer och detta är något jag gärna upprepar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Utmaning i att bestiga berg”

  1. Låter lite som när vi far till en trappa och gå upp och joggar/går nerför sedan,, grymt jobbigt.. trappan har 427 trappsteg och går 200 meter rakt upp.. 🙂

    Fick du någon träningsväk av det ? Jag gick i trappan i torsdags och jag kna knappt gå än, haha..

    1. I vissa vinklar känns det lite tungt i benen. Har dock en känsla av att jag kommer vara ännu mer stel imorgon. Andra dagen brukar alltid vara värst för mig. Trappor kan nog vara riktigt jobbiga de med. Vet inte hur långt vi gick uppför, men kan säkert ha vara cirka 500 meter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.