Sakta men säkert återvänder energin

Hösten är så underbar och jag känner hur jag åter fylls på med energi och efter gårdagens boost så blir jag mer och mer på gång, både här hemma, planer för framtiden, i kärleken, med barnen och träningen!

I söndags körde jag ett ap-jobbigt pass med mycket löpning och backträning. Jag provade bland annat att springa med två däck släpandes efter mig och idag kom värsta träningsvärken. Många säger skyll dig själv och jag säger I LOVE IT! Jag älskar träningsvärk även att det smärtar och är grymt jobbigt men det känns verkligen som ett kvitto på träningen.

Idag blev det ett styrkepass och till en början var jag lite skeptisk på om det skulle bli jobbigt men det kan jag garantera att det var. Körde bland annat pyramiden med vikter och den är så tung att genomföra att det är lite skrattretande när man på slutet står med 2 eller 1 kg och knappt kan lyfta dessa.

Imorgon är det vilodag med After Work vilket ska bli riktigt trevligt. På torsdag kör jag ett kortare hemmapass hade jag tänkt och fredag väntar förhoppningsvis ett kettlebellspass. Sa jag att I love it?!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Sakta men säkert återvänder energin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.