Intim massage

Idag har jag provat något nytt, nämligen intim massage som innefattar vaginal massage. Jag hade aldrig hört talas om detta tidigare förrän jag vann en session från Yoni nature. Det var med lite skräckblandad förtjusning som dagen idag kom och jag ska ärligt säga att jag hade mardrömmar innan då jag inte hade en aning om vad det skulle innebära.

Jag fick en blandning av mag- och vaginal-massage. Magmassagen kändes verkligen bra, jag hade en hel del spänningar i magen och rekommenderas att försöka massera magen medsols för att göra den mer avslappnad. Ungefär som man gör på bebisar när de har magknip.Jag kunde verkligen känna hur det bubblade och hade sig när jag fick massagen på olika punkter i magen. Det här känns absolut som något jag kan tänka mig att göra igen.

Så kom vi då till den vaginala massagen. Vi hade innan pratat om mina tankar kring detta och att jag skulle få frågan om jag ville ha en sådan massage innan hon satte igång. Har jag nu vunnit detta så måste jag självklart prova så visst ville jag ha även en vaginalmassage (och jag har ju lovat er att berätta om detta). Den vaginala massagen fungerade som så att Sara tryckte på punkter inne i vaginan för att lösgöra eventuella spänningar. Vissa punkter kändes ända ut i rumpan. Jag tyckte i alla fall inte att det var obehagligt på något sätt att någon tryckte på punkter inne i mig även om det kändes ibland när hon tryckte. Sara var mycket professionell och de frågor jag hade besvarade hon. Jag vet ju ännu inte hur detta har ”hjälpt” mig utan får återkomma med eventuella effekter 😉

Fråga gärna om ni undrar något mer så ska jag försöka svara.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Intim massage”

  1. Underbart att följa framtiden,helt klart det är inte bara killar som får ta för sig,gillar om jag hittar var för intim massage. kvinna 57 år Astrid.

 1. Vilken udda grej!
  Att det är bra tror jag dock absolut, jag fick liknande ”övningar” av gynekologen att göra själv mot vestibulit. Akupressur och massage ska hjälpa mot spänningar och smärtor i underlivet. Fast jag skulle ju göra massagen på mig själv, tur det för annars hade jag nog känt mig obekväm. 🙂

 2. Vad är tanken att den här massagen ska göra för nytta? Alltså vilka positiva effekter kan man vänta sig?? Spännande men väldigt udda 🙂

  1. Saxat från sidan:
   Abdominal Release Massage är en av de mest kraftfulla behandlingarna du kan få, då det ökar vitaliteten i alla dina inre organ, vilket i sin tur påverkar hela din kroppsliga hälsa.
   Genom att följa ett visst mönster, och med exakt precision på tryckpunkterna, trycker terapeuten djupt i magen för att stimulera de inre organen. Detta resulterar i ökat energiflöde och blodcirkulation, i områden som tidigare var blockerade och hopdragna. När organen får nytt rent blod, kommer de automatiskt avgifta sig själva.

   Många kvinnor går ovetandes runt med spänningar i underlivet. Vaginal Releasing är en unik intimbehandling för att frigöra dessa spänningar. När skötet får chans att dearmoreras känns det mycket mer avslappnat, mjukt och fritt, vilket också påverkar resten av kroppen till det positiva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.