Backträning på Kingsmountain

Idag var det återigen dags att bestiga Kungsberget. Laddad med picnic (mandelpannkakor, hallon, grädde och chokladbollar utan socker och mjöl) var jag återigen redo för lite hård träning.

1 km är sträckan uppför berget och ca 2 km om man tar en annan väg ner. Jag gick med stavar uppför, joggade nerför, uppför igen och samma väg nedför och efter en tredje gång uppför joggade jag den lite längre vägen nedför. Högsta puls uppmättes till 179 och medelpulsen hamnade på 160.

Efter träningen samlades vi för en liten picnic innan jag styrde bilen hemåt nöjd efter en härlig träning. Träning makes me happy!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.