Nyårslöfte

Det är ju inte vid nyår man ska avge nyårslöften utan det måste ju vara när man fyller år. För förutom en ny siffra, vad ska man fylla det nya året med?

Inom en väldigt snar framtid firar jag nytt år och jag vill ge mig själv ett riktigt bra år där jag gör val som stärker mig och får mig att må bra. Jag vill läsa mycket eftersom det finns så många intressanta böcker med kunskap som jag vill ta del av och som hjälper mig att utvecklas som individ.
Träningen är fortsatt viktig för mig och jag kommer fokusera på styrka för att framåt våren återigen lägga tid på löpningen. Nästa år ska jag springa milen men det blir också sista gången då jag insett att löpning inte passar min kropp helt.

Familjen är så oerhört viktig för mig och jag vill fortsätta utvecklas som förälder och hjälpa mina barn att utvecklas till trygga individer. Jag vill tillsammans med mannen vårda vår relation genom att vi ger oss tid och möjlighet till samtal där vi lär känna varandra ännu bättre.

Det absolut viktigaste. Jag ska bli vinnare i min egen tävling!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Nyårslöfte”

  1. Jag brukar också tänka nyår när jag fyller år. Det är liksom mer intressant 🙂 Tycker du har bra funderingar och fina målsättningar. Och så syns vi på milen nästa år.. det blir nog också min enda/sista mil 🙂 PUSS!!

  2. Vackra Annah! Kom ihåg att man tävlar alltid mot sig själv! Och milen, det är en piece of cake för dig! Bara våga och tro på dig själv så går det plättlätt! <3 Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.