Gräsänka

Varför heter det så egentligen? (Enligt Wikipedia)

Mannen är i Skottland och dricker whisky och jag är ensam hemma med barnen. Det har gått rätt bra faktiskt. Det enda som varit lite drygt är väl vår bil som just nu saknar en fungerande förardörr så när man ska in och ur bilen är det klättra över passagerarsätet som gäller. Vet ni hur smidig jag börjar känna mig och hur dumt det känns när människor går förbi och man håller på och klättrar sådär. Undrar just vad de tänker?

I alla fall så kommer han hem imorgon och ordningen blir återställd. Det känns så tomt utan mannen hemma.

Träningen har blivit rätt eftersatt denna veckan men med tanke på att jag fortfarande inte är helt frisk från förkylningen (andra veckan nu) kanske det är bra att ta det lite lugnt. Igårkväll hade jag planerat ett tabatapass hemma men eftersom huvudvärken kom dundrande blev det sängen istället. Får se om jag orkar med något ikväll istället. Det känns som den (huvudvärken) ligger och lurar och jag tror det beror på förhöjda stressnivåer. Det är säkerligen en kombination av att vara ensam hemma och tungt arbete på jobbet. Tungt i den bemärkelsen att de personer jag träffar mår allt sämre.

Idag ska sonen på kalas och han har precis slagit in presenten. Jag tycker det är självklart att han ska få göra detta själv, han är så grymt stolt över sin inslagning. Visst är den charmig. Nu ska vi göra oss iordning här hemma. Dags att hoppa i kläderna och städa upp lite inför dagens besök.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.