Brist och låg

Idag var jag och träffade en barnmorska och berättade varför jag vill byta spiral. Hon frågade om jag känt mig trött, haft ont i huvudet och restless legs. Jojomen, det kan jag skriva under på men då det blivit något av ett normaltillstånd så har jag inte reflekterat så mycket över det.

Efter att spiralen var bytt kollade vi blodvärdet som låg på 105, lite lågt så barnmorskan föreslog att jag ska ta järntabletter fram till jul och se om jag märker någon skillnad. Och jag som verkligen hatar att ta tabletter. Men, det kanske kan vara värt att testa. Kanske känner mig piggare. Funderar på om järnbrist kan påverka humöret också.

Idag har jag även varit på massage och det var verkligen behövligt. Jag är så öm i hela kroppen. Stress ligger nog bakom en hel del av smärtan och jag hoppas massagen ska lätta upp lite. Eventuellt att jag provar någon anti-inflammatorisk medicin. Hoppas att det kan hjälpa mig i styrketräningen då jag märkt att jag har problem att lyfta med höger arm som borde vara den arm som är starkare än vänster (eftersom jag är högerhänt).

Ibland önskar jag att jag kunde byta ut allt som är fel med kroppen. Tänk att få ha en kropp som mår bra och inte gör ont.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Brist och låg”

 1. Hej!
  Jag har ett super tips på hur du lättare kan svälja tabletter.
  Jag nästan vägrade att ta tabletter ända tills jag hittade ”MedCoat” på apoteket.
  Helt kanon, tabletten får ett hölje runt sig som gör att den lättare glider ner samt smakar citrus.
  /Karolina

 2. usch, restless legs.. den känslan och smärtan är vidervärdig!! har det som tur ärinte hela tiden men då och då problem med det när jag ska sova.. å usch!

 3. 1-0 till Åsa som tyckte att du skulle kolla värdet! Något vi gör till gamlingar som har svårt att svälja tabletter är att ge det i något tjockflytande som fil eller äppelmos. Kanske är värt att prova?

 4. Tror att även jag borde kolla ver järnnivåerna.
  Skulle nog kunna få mig att må lite bättre om jag tog tabletter inbillar jag mig.
  Värt att kolla iaf…

  Nu finns vinnaren av biobiljetter & Tingeling t-shirt presenterad på min blogg.
  Tack för att du deltog=)
  Helen.HUSnrNIO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.