Alla behöver vi vänner

Igår hade jag hem fina tjejer hit på lite mat och prat. Det var länge sedan sist och jag inser såhär efteråt att jag verkligen saknat kvällar med kloka, intressanta personer som man kan prata om allt med. Jag tycker det var en riktigt trevlig kväll och tiden gick alldeles för fort så jag hoppas att vi kan göra om det och fortsätta prata och dela varandras tankar och funderingar. Det är så nyttigt att göra.

Ikväll börjar så mycket bättre och det är något jag sett fram mot. Jag tycker det är ett mysigt program som känns positivt. Det handlar inte om att rösta ut någon eller på annat sätt mobba någon annan utan om att hylla varandra och det tycker jag vi behöver göra mer av.

Ha en fin lördagkväll!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.