Jag har sovit för mycket!

Vintertid och en timme längre i sängen. Var ensam hemma med barnen igår kväll och när den ena blev mörkrädd, vaknade snart den andra vilket innebar att det lättaste sättet att få dem båda att somna om igen var att själv gå och lägga sig, vid halv tio. Detta innebär att jag vaknade vid två och var klarvaken. Tillråga på allt så blev nattjäveln en timme längre också, för det är väl ungefär så man känner då, när man ligger där i mörkret och inte kan sova, att natten aldrig tar slut.

Tillslut verkar jag ändå ha somnat om för sedan kom sonen in vid sju eller sex eller vad klockan nu kan ha varit och vi låg och myste i sängen hela familjen. Sonen förkunnade även att ”mamma är bäst” och ”jag älskar dig mamma”. Som ljuvlig musik.

Idag väntar en hemmadag där rensa i röran står på schemat. Känns rätt skönt när termometern visade på minus 7 grader.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.