Vårt inte så roliga kök

Det är lite kaos här hemma i vardagarna.

Ett stökigt kök med nikotingula luckor. Inte så väldans upplyftande att laga mat i.

Ett galet stökigt badrum innan all tvätt hamnat på rätt ställe.

MEN det stör mig inte så mycket. Det värsta ordnar vi på kvällarna men vi ligger inte sömnlösa för lite skit i hörnen eller om det är lite stökigt någon dag. Jag låter det aldrig gå så långt att det känns äckligt men jag kanske lägger lite mindre tid än andra väljer att göra på just städning. Jag prioriterar hellre träningen då, att kanske hinna med 20-30 minuter av hemmaträning på kvällen.

Vårt kök är som jag skrev inte det allra roligaste. Vi är nu inne på att rusta upp det lite och i nästa vecka har vi bokat tid med en firma för att diskutera lite vilka möjligheter som finns. Köket är rätt litet och begränsat men jag har lite idéer för hur det ska kunna bli trevligare och kännas större.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Vårt inte så roliga kök”

 1. Härligt att se att det är fler som tänker likadant.
  Jag mår inte dåligt av lite damm i hörnen. Så länge det inte är äkligt.
  Har någon ont av lite damm och stök så kan jag visa de vart dammsugaren står 😉

 2. Vilket upplyftande inlägg! Skönt att se att det inte bara är hos mig det är stök och kaos. Nä, det gäller att prioritera rätt. Kram

 3. Stök finns nog i de allra flesta hemmen, åtminstone i klädkammaren 😉 Men jag brukar ändå tänka att jag ska kunna öppna dörren och vilja släppa in folk, både de som kommer oanmälda och anmälda, haha! Sen har jag upptäckt också att så länge var sak har sin plats, blir det knappt stökigt. Brukar därför passa på att rensa när det känns som att man bara flyttar saker mellan olika ställen och inte riktigt vet vart något ska vara.

  Hoppas köket kan bli mer inspirerande! Det är så viktigt att trivas. Sen tror jag nog att maten smakar bättre om man känner sig tillfreds.

  1. Lite stök har jag inget mot men när det kommer till vårt kök så längtar jag så efter ett nytt just för att vi spenderar så mycket tid där och jag önskar verkligen ett funktionellt kök där jag känner inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.