Viktuppgång

Jag har alltid varit obsessed av vikten. Senast i september vägde jag mig varje dag (ibland flera gånger om dagen) tills en vän utmanade mig i att inte väga mig under en månad. Jag vägde mig en gång så även om jag inte klarade vadet är det ju riktigt bra gjort tycker jag.

I alla fall så vet jag att jag gått upp i vikt men idag när jag vägde mig fick jag en smärre chock! 3 kg har jag gått upp sedan oktober. Men det bästa är att det känns som att mestadelen av vikten är muskler! Jag känner mig fortfarande nöjd med kroppen, den presterar och den presterar bättre och bättre och det är kvitto på att det jag gör är rätt och att jag gör rätt i att inte väga mig, för det säger egentligen ingenting.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Viktuppgång”

  1. Jag har för mig att du skrev för rätt länge sedan att du aldrig vägde dig, och inte ens hade någon våg… Jag kommer ihåg det för jag tänkte att somliga har tur som ändå aldrig går upp, typ 🙂

  2. Åh Annah, vad duktig du är! Jag vet att det måste vara svårt att låta bli att stirra på vågen. Vilka framsteg! Muskler behöver utrymme och energi för att växa, helt klart, och kroppen behöver stabilitet för att orka bära upp dina allt tyngre vikter på gymmet 🙂 Jag blir så stolt över dig och lite rörd i ögat faktiskt 🙂 KRAM!

    1. Ja, det är lite av en kamp varje dag att låta bli den. Märker ju direkt nu när jag har vägt mig att jag gärna blir lite manisk igen. Men jag ska inte! Värmer att höra dina ord! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.