Att gå upp i vikt

En anledning till att jag tycker om Ulrica så mycket är att hon förstår mig, kanske därför vi funnit varandra så bra också. Känns verkligen som vi har något speciellt. När jag skriver om min viktuppgång vet hon de dubbla känslor jag brottas med inombords. Att det inte är helt lätt att se vikten öka med det bagage jag har med mig.

I den hårda sorg hon nu befinner sig i så skickar hon ändå peppande ord som går rätt in i hjärtat. Kärlek <3 Det känns väldigt uppmuntrande och skönt med peppande ord när jag nu tränar för att bli starkare och öka muskelmassan för det är inte helt lätt. Jag brottas hela tiden med tankarna.

I måndags var jag och körde ett intensivt lunchpass på gymmet. Med Olga och Martinas ord om att vill man se förändring ska man köra TUNGT så köttade (för mig) jag på med 17,5 kg:s hantlar i rodd. Mellan varje set körde jag antingen burpees, saxhopp eller benböj med hopp. Därefter latsdrag på 40 kg. Vid bicepsövningar och hantelpress fick jag gå ner på 10 kg, men detta är något jag planerar att öka på. Avslutade sista bicepsövningen med 12,5 kg.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Att gå upp i vikt”

  1. Fy fasen vad grymt!! Bra köttat! Har du lagt in Lofsans tips om pulshöjare?! Hur kändes det?
    Så jobbigt att vara sjuk för det enda jag tänker på är att träna….

    1. Jaaaa, precis… Jag provade lägga in Lofsans pulshöjare. Sjukt jobbigt! Men så jäkla effektivt när tiden är begränsad. Körde cirka 25 minuter och det RÄCKTE gott och väl =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.