En dag utan gnäll

Ibland finns det dagar som man bara önskar radera och sudda bort från historien. När inget blir som man vill och det känns som om barnen bara gnäller och klagar.

Idag är ingen sådan dag. Idag är en riktigt bra dag. Ibland stannar jag upp mitt i allt och är så tacksam över mina barn. Att de är så kloka trots att de ännu är så små. Det är så spännande att se deras utveckling och hur mycket de lär sig från dag till dag.

Imorse vaknade jag med båda barnen vid min sida. Sonen som kröp tätt intill, pussade mig på kinden och sa ”jag älskar dig mamma”. Det är sådana ögonblick jag bara vill frysa, spara på och bära med mig hela livet. Det är kärlek i sin renaste form.

Idag har vi haft en bra dag och jag tänker spara känslan från den länge.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”En dag utan gnäll”

  1. God morgon fina du!
    Visst är de där dagarna värda guld. Och det är så härligt att gå och lägga sig på kvällen med känslan av en totalt lyckad dag där alla varit nöjda och glada.

    Hoppas du får en sådan dag i retur idag.
    Kramar Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.