Platt mage

Jag är en sucker för platt mage. Jag vill själv verkligen ha platt mage och det är något jag haft innan jag fick barn. Har dock fått höra från olika håll att det inte går att få platt mage efter barnafödande, men med det örat har jag inte lyssnat på. Klart det går, man måste bara vara lite envis och träna rätt.

När jag varit till naprapaten (nu var det rätt länge sedan sist) så har han alltid sagt att jag behöver stärka upp bålen, då kommer jag komma åt putmagen och jag känner att jag snart är där.

Jag märker nu, när jag tränat mycket styrketräning och själv lagt mycket fokus på coreövningar att det börjar ge resultat. Magen känns plattare och jag har fått bättre hållning och en betydligt mycket starkare bål. Nedan bild har jag dessutom klämt i mig fem lussekatter. Går lite bananas när det finns nybakat hemma. Tur det bara är jul en gång om året.

Kika in vad Olga skriver om platt mage.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Platt mage”

 1. Wow, din mage är ju superfin:)! Ser ut att vara helt platt, hade aldrig gissat att du fött barn! Bra jobbat där:). Har du behövt gå hungrig?

 2. Ja, det är ju en lösning. Kanske den enda?

  Tills jag blivit miljonär gömmer jag magen i byxorna, drar en plufsig tröja över och drömmer om en mage som din.

 3. Sådan mage kan ju jag drömma om. 😉

  Har man gått ner 42 kg, varit gravid, gått upp 22 kg, gått ner 22 kg, blivit gravid, gått upp 29 kg, gått ner 23 kg, kan jag loooova att magen ser ut som något man helst gömmer i en tjock pulsig tröja. Tro mig.

  Var glad och stolt över din fiiiina, vältränade, starka mage!

  Kram.

  1. Men kolla in Olga. Hon måste ju vara beviset för att det går, som väntat tvillingar en gång dessutom =) Men jag försöker sluta vikthetsa och gå på känslan, det är väl det viktigaste i slutändan, att man känner sig nöjd och bra!

   Kramar

    1. Nä, det är väl kanske lite genetiskt bakom också. Märker ju själv att när jag går upp i vikt så sätter det sig främst runt magen som blir lite degig. Men nu när jag tränat bålen så mycket så får jag bättre hållning och mindre ”deg”.

     1. Lite deg kan jag leva med. 😉 Hi hi…

      Drömmen är att få bort huden som hänger och skrynklar sig. Går jag ner mer i vikt och tränar blir där bara ännu mer hud som hänger.

      Äsch, strunt samma. Jag får aldrig bort huden hur mycket jag än tränar.

      Eller den där Olga har kanske mirakelövningen? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.