Minus 2 cm på 2 veckor!

Nu har jag haft Sofia som PT-online halva december månad och det fungerar riktigt bra. Om inte annat så vittnar den senaste mätning om det då jag minskat 2 cm på magen på 2 veckor.

Den gångna veckan har varit den bästa vecka hittills och jag märker verkligen hur mycket maten påverkar måendet och kroppsformen. Det går inte att ”unna” sig varje dag. Och jag märker att när jag äter sunt och med mellanmål så går jag sällan och är sugen eller hungrig.

Nu påbörjas tredje veckan och jag är grymt taggad att göra denna veckan ännu bättre. Dessutom har jag besök inbokat hos naprapat imorgon för lite knäck och förhoppningsvis tips för att förbättra mitt knä.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Minus 2 cm på 2 veckor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.