Stulen identitet

Runt jul verkar det vara populärt att stjäla saker ifrån mig. Just nu är det min Tradera identitet som har blivit stulen. Fick ett mail såhär på kvällen om en ändring av mailadressen. Märkligt tänkte jag, jag har ju inte ändrat någon mailadress.

När jag försökte logga in på kontot blev det istället spärrat och nu måste jag vänta tills imorgon innan jag kan ta kontakt med Tradera.

Ser dessutom att någon ändrat vilken bank jag har i mitt personliga meddelande på Tradera. Väldigt olustigt må jag säga. Hoppas det får en snabb lösning imorgon. Under tiden har jag i alla fall ändrat lösenord lite här och var. Gör det du också!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Stulen identitet”

 1. 🙁

  Hoppas inte du hade samma lösen ngnannanstsns. Det är bra att byta lite då o då, blanda stort o smått med siffror o tecken och aldrig ha samma på två ställen, men det vet du säkert redan.

  Hoppas det ordnar sig!
  Kram!

  1. Har koll på det där med lösen, glömmer dock bort att byta på sidor jag inte besökt på ett tag. Nu hoppas jag att jag har koll på de viktigaste sidorna.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.