Vad nyårsraketer gör

Min hund klarar av nyår rätt bra, hon blir lite orolig men är inte som min förra hund som låg och flämtade som om hon skulle dö. Men igår på 2013:s första dag tänkte jag att nu är det ändå säkert att gå ut utan smällande. Så fel jag hade. Såklart började det smälla på en gång och Nova satte direkt i backen och skulle in igen.

Idag försökte jag först dra med henne ut, men det känns verkligen hemskt att behöva dra henne mot asfalten så jag bar ut henne istället och det är som att bära ett 7 kg tungt asplöv.

Önskar så att människor som prompt behöver smälla raketer och smällare runt nyår håller sig till tolvslaget. För Nova är absolut inte ensam om att känna såhär.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Vad nyårsraketer gör”

  1. Jag är den förste att skriva under. Smällandet vid tolvslaget får man leva med, men smällandet före och efter är onödigt idiotiskt och egoistiskt. Det blir dock lite bättre för varje år sedan smällarförbudet kom 2007. Här har det varit relativt lugnt före och efter i år. Nu ska vi försöka oss på vår första längre runda sedan ett par dagar innan nyår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.