14 av 15 dagar med träning

Jag har varit så fokuserad nu i januari och målmedveten att jag kört på när det kommer både till kost och träning. Har tränat 14 av 15 dagar och den dagen jag inte tränade hade jag sådan huvudvärk att det enda som hjälpte var att gå och lägga mig.

Jag har tränat mycket hemmaträning och några pass och igår när jag nu ställde mig på vågen så har det verkligen gett resultat. Upp cirka ett kilo i vikt, ned 2 fettprocent och upp ungefär 4 muskelprocent. Jag känner mig betydligt mycket tightare i kroppen och jag tror mycket beror på att jag minskat just i fettprocenten. Känns som jag gör rätt och gör jag det, ska jag fortsätta!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”14 av 15 dagar med träning”

  1. Så duktigt! Själv ska jag komma igång m träningen nu 10 mån efter jag fått min lilla kille.. 4 mån kvar på mammaledighet och tänkte köra lite hemmaträning till att börja med.. Har du några tips vad man kan köra el vad kör du då du tränar hemma? Kram:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.