Vips

Precis när Lykke-Lie lärt sig säga själv och inte kälv hör vi att hon säger vips och inte visp.

Lykke-Lie

Vi har en hemmadag idag då tösen hade feber igår och nyst ut högar med snor idag. Men då hon är en pigg liten mört blir det nog tillbaka till dagis imorgon.

Själv är jag från idag studerande vid Lunds Universitet där jag läser psykologi. Är det något jag saknat i min beteendevetenskapliga examen är det psykologi så det känns extra roligt att läsa det. Har verkligen saknat att studera och även om det kommer bli en fullproppad vår ser jag fram mot att lära mig nya saker.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Vips”

  1. Åh, jag saknar att studera… vill så gärna tillbaka. Men vet inte alls vad jag vill läsa. Funderar dock på att ta psykologikurser på högskolenivå. Gick in o läste psykologi på komvux för skojs skull, o vad kul det var!

    1. Visst är det roligt att lära sig nya saker. Psykologi tror jag är användbart, go for it! Får återkomma till våren vad jag tyckte om Lunds universitet, läser själv helt på distans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.