Chokladprovning

Igår hade vi en liten bloggtjejträff här i Gävle och vi hade då bokat in oss för chokladprovning på Gefle Chocolaterie. Anna-Sofia Winroth som grundat Gefle Chocolaterie är inte bara chokladmakare utan även författare och vi fick en riktigt spännande och givande eftermiddag på chocolateriet.

Provar choklad

Efter att ha varit på denna chokladprovning inser jag nu vilken skit som finns i affärerna. Det var sådan skillnad på smak och upplevelse när vi provade riktig choklad. Vill jag njuta av choklad framöver så är det äkta vara som gäller.

Läs gärna mer om Anna-Sofia i denna artikel från Gefle Dagblad. Tycker hon är en mycket spännande person med enorm kunskap om choklad. Otroligt facinerande.  Ska bli roligt att läsa hennes bok, men jag tror den får vänta till sommaren eftersom det enda jag kommer läsa nu är min tjocka psykologibok.

Anna-Sofias bok

Gefle Choklad kan ni läsa mer och chokladen och även beställa egen komponerad lyxig ask med god choklad.

Choklad

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Chokladprovning”

  1. Älskar Ann-Sofies choklad, men hennes bok Gudarnas föda var ingen höjdare tyvärr. Mångordig pekoral. Och nästan inget om choklad.

    1. Ja, chokladen är riktigt god. Har inte läst boken än men får väl se när jag hinner läsa vad jag tycker om den. Ha en härlig helg!

    1. haha, ja bra fråga! Men du kan beställa från sidan gefle choklad. Anna-Stina är det som gör chokladen själv och jag rekommenderar den VARMT, så himmelskt god! Annars får du ta en tur hit någon gång med familjen =) Har ju exempelvis Furuvik nära under sommaren!

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.