Upptagen

Jag har verkligen fullt upp nu och det märks på att bloggen är aningens bortprioriterad för närvarande. Förutom att jag arbetar heltid så har jag även under våren valt att studera halvtid och ja, det tar tid. Sitter lite varje kväll och arbetar med hemtentan i psykologi. Behöver dessutom bli klar med den en vecka tidigare än slutdatum då jag ska åka bort sista veckan. Men det känns som det går bra. Denna veckan har jag som mål att ha hunnit med i alla fall halva tentan och då är det bara resten kvar sen.

Jag gillar verkligen att studera och tycker det är roligt och intressant att lära mig. Även om jag inser att jag kan mycket sedan tidigare så är det alltid bra med uppfräschning av kunskaperna.

Tillbaka till böckerna!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Upptagen”

 1. Ja du.. så är det! Men du klarar det, det vet jag! Jag kom in på en kurs som jag ABSOLUT ville ha plats på … Psykologi för personalchefer… Men jag hade ju bestämt mig för att pausa… Dumt!

  Kram och lycka till!

  1. Ja, jag har använt det. Nu har jag dock mestadels holistics proteinpulver (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/holistic-protein-1-kg) då den är mer naturlig. Brukar använda den att blanda i smoothies bland annat. Det jag skulle tänka på innan jag börjar använda proteinpulver är att diskutera saken med någon som kan det bra och hur det kan användas i kombination med träning. Vet även inte hur det är för en kropp som kanske inte växt färdigt än.

   Mvh
   Annah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.