Med fokus på kärleken

Jag tycker alltför mycket idag fokuserar på saker som egentligen inte är väsentliga. Visst är det roligt för stunden att drömma sig bort bland nya kläder eller inredning men jag tror fler skulle må bra av att fokusera på de som finns i ens närhet, människorna och kärleken.

Jag vet själv hur lätt det är att förlora sig bort bland allt det andra och hur svårt det är att komma ur det men det går och jag känner nu mer än någonsin att jag kommit en lång bit på vägen och jag tror jag har psykologin att tacka mycket för det. Dels att jag har en PT för det mentala planet dels att min fritid istället för internet, blogg och facebook numera fylls av psykologistudier. Det berikar mig verkligen på flera plan.

Så en liten uppmaning till de som läser detta, se inte på det du inte har utan fokusera på allt underbart som du faktiskt har i ditt liv. Det kommer berika dig så mycket mer.

Kramar från mig!

Så mycket bättre

Idag är jag så mycket bättre!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Med fokus på kärleken”

  1. Ja och inte bara vad det gäller betydelsefulla personer i din omgivning men också vad du har i prylväg. Asså vad man redan har. Att man faktiskt har det bra med det grejer man faktiskt har och mer är ju bara lyx. Att man har tack över huvudet och mat på bordet och inte behöver skrapa sista kr till räkningar.

    Sv:Tack så mycket! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.