Lite mindre

Det är rätt tröttsamt att intensivplugga så ibland tar jag helt sonika en paus och tittar på något avsnitt från någon TV serie. Nu senast Grey’s. Skönt att kunna se när det passar istället för att behöva passa tider framför teven. Tänk vad det utvecklats. Kommer ihåg när jag var liten och utbudet inte var riktigt lika stort som nu och man fick sitta och vänta på morgonen innan barnprogrammen började.

Bloggen går verkligen på sparlåga och det är vad jag behöver just nu. Förutom familjen går jobb och studier före nu och det känns väldigt bra. Jag tror att många av oss föräldrar idag är lite för frånvarande i våra barns liv. Ikväll när jag kom hem från jobbet lagade jag mat och sedan frågade jag om Lykke-Lie ville leka, det ville hon, så vi gick och busade en stund och pratade lite och det var så underbart att få en stund med henne och bara höra hennes tankar och funderingar. Jag berättade om resan vi ska göra, hur vi ska åka tåg, flyg och buss och hon snappade upp direkt och ville berätta för pappa och mormor. Efter att vi haft en stund tillsammans skulle jag gå ut med Nova och det var så mysigt att hon ville följa med. Efter promenaden vankades det lite kvällis och därefter fick jag lägga henne. Ljuvligt att höra hur hon somnar in och andas tungt. Min älskade lilla prinsessa.

Lykke-Lie

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Lite mindre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.