Stöttning

Jag ligger mestadels med näsan i psykologiboken och nu har jag kommit till det avsnitt jag kanske brinner allra mest för, träning och hälsa! Psykologin finns verkligen i allt och det är så otroligt intressant. Jag har lärt mig så otroligt mycket, inte bara kunskap utan även om mig själv och vad som kan ha format mig att bli den jag är idag. Jag är verkligen tacksam över att jag tog möjligheten att läsa psykologi nu, det berikar mig enormt.

I alla fall så tänkte jag passa på att sprida lite kunskap till er som fortfarande läser här. Enligt studier gjorda på personer som börjat träna är den viktigaste faktorn för att de ska fortsätta med detta att de har stöttning från familj och vänner. Så tänk på det om någon i er närhet börjar träna, att det stöd ni ger kan vara skillnaden för att träningen fortsätter.

Tjing tjing från skolböckerna!

Med fjärilsvingar

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Stöttning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.