Lite mindre träning, lite mer annat

Med anledningen av hemtentan jag haft i psykologi som jag skrivit på under två månader har jag behövt minska ner träningen en hel del men det är så otroligt härligt att känna att jag trots mindre träning är nöjd med min kropp. Jag har varit lite orolig för att förlora alltför mycket muskler och visst, jag är inte lika stark som för någon månad sedan men jag känner mig fortfarande smidig och sund. Jag äter bra och även om jag inte tränar lika mycket försöker jag alltid få in några promenader i veckan och hemmaträning.

Idag är jag hemma med Lykke-Lie som återigen blivit sjuk. En vanligt förkylning för oss andra blir så mycket jobbigare för henne med astman. Det gör lite ont inombords att se henne kämpa med hostan och inget som hjälper. Hoppas hon är frisk till helgen då hon och Milton ska få vara hos mormor och morfar medan jag och mannen är i storstan.

Lykke-Lie pigg

Sen hoppas jag att lite värme och annan fuktighet ska vara bra för henne och astman.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Kramar
Annah

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Lite mindre träning, lite mer annat”

  1. Sjuka barn är aldrig roligt.
    Hoppas flickan med det vackraste namnet snart mår bra igen.
    Glädjer mig att du kan känna dig nöjd med kroppen utan tärning. Längtar tills jag känner samma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.