En hemmadag

Eftersom Lykke-Lie varit krasslig har jag haft en hemmadag. Vet ni hur tacksam jag är över att Försäkringskassan tagit bort de här intygen som förskolan tidigare behövde underteckna. Underlättar så otroligt mycket att vabba nu.

En vabbdag innebar promenad i solskenet. Stilla i solen så visade termometern på 12,8 grader. Härligt! Att det sen blir närmare minus 20 på natten blundar vi för. Våren måste vara på väg snart. I Gävle tror jag vi närmar oss ett halvår med snö. ETT HALVÅR! Vi har inte fyra årstider längre, vi har vinter och höst.

Vi har ju en nappälskande lilltjej i vår familj och jag vet själv hur fäst jag var vid nappen som barn. Nu när jag tittade på Lykke-Lies tänder så tyckte jag dock att de började se lite nappformade ut så det känns verkligen som hög tid att sluta med napp. Inatt provade vi därför första natten utan napp. För att muta henne lite fick hon sova i vår säng och vet ni vad. Hon sov hela natten. Ja, jag har i alla fall inte hört något. Tänk om det är så att hon kommer sova betydligt mycket bättre nu utan napp. Jag hoppas verkligen. Jag tror nämligen att nappen är mer till skada nu än en tröst.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Kram

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “En hemmadag”

  1. Håller tummarna att lilltjejen inte blir sämre utan att det vänder kvickt. Min L har också problem med astma, och nu har hon inte (peppar, peppar) haft problem sedan i maj förra året. Just ikväll har hon hostat som en galning så jag är rädd för hur natten ska bli. Håller tummarna stenhårt eftersom jag är ensam med barnen också.

    Ang napp så har jag en nappälskande kille (2 år). Han sover i princip alltid ganska dåligt och det är kanske pga nappen.Dottern slutade med nappen hux flux men jag är rädd att det kommer att bli liiite svårare med lillkillen 😉

    Hoppas som sagt att dottern piggnar till och att det blir en lugn natt!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.