Min grej är balans

Jag var på en föreläsning med Lofsan under Fazer Blogger Boot Camp och hon delade med sig av mycket tänkvärt kring bloggande och att hitta sin egen grej.

Jag är inte utbildad inom varken träning eller hälsa/kost och tänker att det är inte min grej att ge tips om övningar och hur de ska utföras korrekt för det finns så många andra bloggare och utbildade personer som kan detta bättre. Däremot tipsar jag gärna när jag hittar något bra som jag själv gillar eller om jag sätter ihop övningar som jag tycker passat mig.

Samma sak med mat och vad man ska äta eller inte äta. Jag försöker hålla en låg kolhydratkost men jag skulle inte säga att det är LCHF eller GI, däremot gör jag ibland rätter som kvalar in under dessa benämningar. Men allt är inte svart eller vitt för mig. När jag var i Egypten provade jag glatt efterrätter eftersom jag verkligen gillar detta och nu under påsk har jag ätit godis eftersom jag tycker det är gott, samtidigt som jag är medveten om att det kommer ge mig svullen mage bland annat. Men jag väljer mina tillfällen. Mestadelen av året äter jag inte godis just för att jag blivit medveten om konsekvenserna. Men återigen, det finns så många andra som är mer insatta i kost och som bloggar om detta. Hur jag äter, passar mig, men kanske inte dig.

För mig handlar livet just nu mycket om balans. Jag måste liksom alla andra hitta en balans i livet mellan jobb, familj, träning, mat, studier och allt annat som ingår i min vardag och det är vad jag bloggar om. Balans är min grej och är du intresserad av det så får du gärna följa mig på resan.
Mor och dotter

Hoppas påskhelgen varit skön och att vi snart får möta våren igen!

Kramar
Annah

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Min grej är balans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.