Sockerchock!

De senaste två veckorna har jag ätit lite som jag brukade äta innan jag lade om kosten vilket har satt sina spår. Det jag fått i mig under dessa veckor är bland annat godis, potatismos, våfflor och juice. Tänkte jag skulle berätta om hur det påverkat mig.

– Svullen. Magen är konstant svullen och jag känner mig gravid.
– Illamående. Jag mår illa oftare, särskilt på natten.
– Huvudvärk. Jag får ont i huvudet.
– Sömn. Jag har svårt att sova, vilket även hör samman med illamåendet.
– Dålig hy. Jag får sämre hy med mer plitor och finnar.
– Magproblem. Fisig och dålig i magen.

När man radar upp konsekvenserna som blir av en dålig kosthållning blir valet att framåt göra bättre val betydligt mycket lättare.

Gå själv igenom vad du äter och hur det påverkar dig. Märker du någon förändring av att plocka bort socker, processad mat och alltför snabba kolhydrater?Detta hör inte riktigt till vanligheterna

Med facit i hand känns det lätt att välja bort socker för det för inte med sig något gott mer än tillfällig njutning.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Sockerchock!”

  1. Den senaste tiden har jag också tillåtit mig att äta en massa ”onyttiga” kolhydrater. Men nu är jag totalt uppsvälld om magen och jag har inte tänkt på det innan, men jag har sovit ganska dåligt. Det är inte värt det, de där minuterna av njutning som sedan tar så lång tid att åtgärda igen.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.