HEMMA

Jag har varit på resande fot sedan 15 mars, landade hemma 2½ dag innan påskledigheten men det känns verkligen att jag varit iväg. Kanske inte så undra på att mina rutiner blivit totalt ruckade men nu är vi HEMMA igen och rutiner och matvanor återgår till det normala. Det känns så skönt och tryggt. Borta bra hemma bäst, så är det bara.

Många bloggare skriver om hur man på bästa sätt kan göra bra val även när man är borta, men jag tycker det är svårt. Sedan vill jag inte vara till för mycket besvär heller när jag är hemma hos andra. För att kickstarta lite nu kommer jag köra periodisk fasta några dagar och på måndag kör jag igång med Tabata och 5-dagarsdieten. Hoppas att det ska ge mig den start jag såväl behöver nu och samtidigt kunna köra hemmaträning eftersom jag har en hel del att stå i med studierna i psykologi som kört igång igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”HEMMA”

  1. Jag håller med om att det är svårare att äta bra då man inte är hemma. Det kräver så grymt mycket planering att många gånger väljer man det snabba och det som är mindre bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.