Restart

Jag hade i måndags planerat att köra ”full fart framåt” som dottern brukar säga men en envis hosta blev allt värre under dagen och en natt med hosta på det gjorde att när jag vaknade på tisdag morgon hamnade jag väldigt länge bara ståendes i badrummet och funderade på om jag var frisk nog att gå till arbetet. Lite feber gjorde beslutet lättare och jag blev hemma för att kurera mig istället men det innebar också att de två kriterier jag har för att inte träna (feber, halsont) båda var uppfyllda och därmed endast tillåtet med vila.

Tulpaner

Idag mådde jag betydligt mycket bättre och trots att jag låter som om jag förtärt lite väl mycket whisky och rökt aningens för många cigaretter så är jag på bättringsvägen. Nu blir det nya tag med början i helgen men jag måste innan dess sätta mig ner och göra upp en ny plan.

Jag måste bestämma vad mitt mål ska vara med träningen och hur mycket tid jag ska lägga på den och såklart, vilken träning jag ska genomföra för att nå mina mål. Just nu behöver jag mest få in träningen i vardagen igen och det är inte helt lätt med ett redan fullspäckat schema men det handlar hela tiden om prioriteringar. Vad är viktigt för mig?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.